Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2016 11:46 - Впечатляващи спа хотели в България за сезона
Автор: travelwithpolina Категория: Туризъм   
Прочетен: 6976 Коментари: 0 Гласове:
0



imageКогато търсите оферта за СПА хотели в България, ще намерите подходящи оферти и за крайморски, и за планински дестинации. Ще откроя някои от офертите, които си струва да разгледате – вероятно условията за вашата мечтана почивка за този сезон са в тях.

Златни пясъци е една от дестинациите, в които СПА почивката ви ще бъде приятна, комфортна, съчетана с много други възможности за развлечения. Курортът предлага разнообразие от заведения за хранене, аквапарк, близостта на природния парк, който започва от западната му граница, с мамещи пътечки в прохладната гора.

Отседнете в хотел Интернационал за СПА ваканция и ще бъдете на метри от плажа. Комфортът и изисканата кухня ще ви глезят след процедурите в СПА центъра, който разполага и със закрит басейн. А отвън ви чака откритият плувен басейн на хотела. Ще използвате безплатно кърпи и шезлонги край него. Фитнес центърът също е отворен за вас. За отмора и хранене ще ви поканят а ла карт ресторантът и барът. Централният климатик е с индивидуален контрол.

Да се пренесем в Пловдив и да разгледаме какво предлага в офертите за СПА хотели в България Лендмарк Крийк хотел и СПА. Този хотел е в парка на гребния канал и ще ви привлече със СПА и уелнес центъра си, в който можете да ползвате и сауна. СПА центърът се ползва срещу заплащане, а освен това хотелът ще ви предложи безплатно използване на фитнес център и на открит басейн. Лятната ви почивка ще е приятна и благодарение на ресторанта с лятна градина. А центърът на Пловдив е на минути път с кола.

Защо не се отправите към планината, за СПА почивка сред зеленина, тишина и опияняващо чист въздух? Очаква ви апартаментният комплекс „Гранд манастира“ в курорта Пампорово. Тук ще имате възможност да се насладите на АЗИЯ СПА – център, който е част от верига, предлагаща азиатски масажи и терапии. Освен процедурите, сауната, парната баня, кислородния бар, масажите, можете да поплувате в басейна на комплекса. Освен това лифтът за връх Снежанка е само на 50 метра. За децата е специалният детски кът, а развлеченията за възрастните могат да продължат и в боулинг залата, къта за електронни игри, а вечер в пиано бара и механата.

imageВ списъка на желаните СПА хотели в България ще ви предложим и част от веригата Шарлопов Хотелс – Парк хотел Пирин в Сандански, край река Санданска Бистрица. Това е първият хотел, който е получил знака за качество Europe Spa & Welness на Европейската СПА Асоциация. Впечатляващият СПА център, заемащ площ от 2600 квадратни метра, предлага СПА и уелнес процедури, медицински СПА процедури за профилактика и рехабилитация, а персоналът, включващ лекар специалист по вътрешни болести и рехабилитация, както и медицински сестри, кинезитерапевти, масажисти и други, ще се погрижи за вашето възстановяване. Балканският и средиземноморският бар, лоби барът и пиано барът ще допълнят приятните преживявания през почивката ви. Повече за хотела може да научите на http://www.rooms.bg/hotel-sandanski-pirin1.html

Недалеч от Сандански е Банско – още една дестинация, включена в списъка на предлагащите СПА хотели в България места този сезон. Тук непременно посетете хотел Грийн Уудс, а преди това се запознайте с промоциите в СПА центъра. Центърът, наречен Самсара СПА, е впечатляващо модерен и обслужван от терапевти с опит в азиатските и традиционни техники на релаксиране. Парната баня, душът ледено ведро, турската баня, хидромасажната вана, фиш СПА са само някои от възможностите да се поглезите и релаксирате. В басейна на хотела има детска зона. Основният ресторант Виртуозо ще ви впечатли с разнообразие от специалитети, включително и местни бански ястия. След това посетете лоби бара, за фреш или друга напитка.

Да се пренесем на морския бряг, в тихия Балчик, където Голф & СПА хотел е кацнал на платото. Освен удобствата в хотела, с панорамни прозорци към голф игрището или към морето, ще ви впечатлят СПА и уелнес центърът с площ 3000 квадратни метра, както и външният и вътрешният басейн. Баровете са няколко: към басейна, на плажа, пиано барът, лоби барът. Освен основния ресторант Александра можете да се храните в а ла карт ресторанта или в клубния ресторант.


Тагове:   България,   спа,   хотели,   почивка,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: travelwithpolina
Категория: Туризъм
Прочетен: 18497
Постинги: 4
Коментари: 4
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930